R.I.P. Dean

29.05.2014 19:45

Jak již plyne z názvu R.I.P. Dean, znamená to, že někdo zemřel. Dne 29.5.2014 nám jeden kocour vlezl do silnice a nějaké auto ho zajelo. Já jsem u toho nebyla, ale mamka mi to řekla. Dean byl kocour mojí sestry a najednou - Vleze na silnici a nějaké auto ho zajede, je jasné, že to nepřežil. Dokážete si představit, že vám takhle někdo umře ? Mě to stačilo dvakrát. Takže R.I.P. Dean a jestli někdo chce tak i R.I.P. Felix. Felix byl ragdoll a zemřel na nemoc v šesti letech, ale Dean byl nejspíše kočka domácí, byl mu asi jeden rok a zajelo ho auto. Už nikdy nechci zažít to, že v tomto roku umře ještě nějaká z našich koček. Tento den byl ze začátku dobrý, ale když jsem se to dozvěděla.. Sotva jsem zadržela pláč a byla smutná. Jestli Deanovi chcete vytvořit hrob, můžete.

R.I.P. Dean.

Intooryn De Sai, vaše adminka.

Zde máte mnou vytvořený hrob pro Deana, ať odpočívá v klidu v kočičích nebi :

Zde máte hrob od Pettro pro Deana:

Hrob pro Deana od Lilax Dark:

R.I.P. Dean - Chcete se vyjádřit ?

Titulek: Discount Nike Free Shoes https://www.artabundance.com/ Vložil: RonniePew Datum: 17.10.2014


Titulek: Hrob Vložil: Lilax Dark Datum: 09.06.2014

Vím, jaké to je, když ztratíš milované zvíře. Jednou jsem našla opuštěné kotě, tak jsem se o něj tajně starala. Eazily(tak jsem ho pojmenovala) ale jednou utekl a druhý den jsem ho našla přejetého na silnici.
Tady jsem pro Deana namalovala hrob:
https://www.imagehosting.cz/?v=imagerhr.jpg

Titulek: Re: Hrob Vložil: Intooryn De Sai Datum: 12.06.2014

Děkuji, jsem ráda, že se zde našli takový, kteří mají velmi rádi zvířata. Ale ted má problémy zase Misha (Další kocour) :( Snad neumře, má nejspíš prokouslou tlapku a předtím ta tlapa vypadala jako tlapa medvěda. Eazily musel být také úžasný kocour :(. A hrob tam hned přidám.

Titulek: :c Vložil: Elejka Datum: 30.05.2014

Chudáček :c To je mi líto :c

Titulek: Re: :c Vložil: Intooryn De Sai Datum: 30.05.2014

Mě je to také líto a jak jsem napsala v článku, málem jsem se rozbrečela a dnes jsem se snažila neusmát se.. Ale den Dětí to překazil, neučili jsme se a proto jsem se musela smát, ale potom jsem se už moc nesmála. Brzo sem možná přidám i fotku Deana a hrob namalovaný pro něho :(.

Přidat nový příspěvek